Pardubický SVĚTLÝ LEŽÁK
Pivo s vyšším obsahem alkoholu 5,0% obj
cena za 0,5 litru = 14,- Kč
zapůjčení stáčecího zařízení zdarma
Cena při odběru nejméně 1 ks sud 30 litrů
Potřebujete marinované maso, uzeninu nebo jiný masný výrobek na:
|
|
speciality z drůbežího masa >> | Jak
marinovaná masa připravujeme? Technologie přípravy masa |
Marináda s rozmarýnem a česnekemIngredience: rozmarýn, olivový olej, vinný bílý ocet, stroužky česneku a rozdrcený pepř. Rozmarýn omyjeme, osušíme, lístky otrháme a najemno nasekáme. Smícháme všechny přísady. Do ploché nádoby naskládáme maso na grilování a zalijeme marinádou. Maso marinujeme nejméně 1 hodinu a jednou je obrátíme. |
S marinádou s rozmarýnem a česnekem vám připravíme: |
Citronová marináda s oreganemIngredience: stroužek česneku, nasekaný oregano, olivový olej, nastrouhaná kůra a štáva z citronu, sůl, umletý pepř. Přísady dobře smícháme. Maso rozložíme do ploché nádoby a marinádou zalijeme. Maso marinujeme 1 hodinu. Rybí maso marinujeme 30 minut. Všechny druhy masa jednou obrátíme. |
S citronovou marinádou s oreganem vám připravíme
|
Kořeněná marináda se zázvorovým jogurtemIngredience: jogur, česnek, čerstvě nastrouhaný zázvor, šťáva z citronu, kmín, mletý koriandr, rozdrcený koriand, kajenský pepř, sůl, nasekaná máta. Přísady smícháme s jogurtem. Do ploché nádoby vložíme maso na grilování a zalijeme marinádou. Maso marinujeme 1 hodinu. Všechny druhy masa jednou obrátíme. |
S kořeněnou marinádou se zázvorovým jogurtem Vám připravíme:
|
Klasická čínská marinádaIngredience: rýžový ocet, sojová omáčka, sezamový olej, tekutý med, nastrouhaný zázvor, nasekaný česnek, směs pěti koření. Všechny ingredience promícháme metlou. Do ploché nádoby vložíme maso na grilování a zalijeme marinádou. 1 hodinu maso marinujeme, rybu 30 minut. Maso v průběhu marinování jednou obrátíme. |
S klasickou čínskou marinádou vám připravíme: |
Dijonská marinádaIngredience: dionská hořčice, bílý vinný ocet, olivý olej, šalotka nasekaná, stroužek česneku, sůl, umletý pepř. Přísady spolu dobře promícháme. Maso na grilování rozložíme na dno nádoby s rovným dnem a zalijeme vzniklou marinádou. Maso marinujeme 1 hodinu. V polovině doby maso 1 x obrátíme. |
S Dijonskou marinádou vám připravíme: |
Sladká pikantní kořenící směsIngredience: čili, paprika, cukr, kmín, kajanský pepř, mletá hořčičná semínka, mletý černý pepř, česneková sůl. Všechny přísady vložíme do misky a důkladně promícháme. |
Se sladkou pikantní korenící směsí vám připravíme: |
Cajunská směsIngredience: polosladká paprika, tymián, oregano, celý černý pepř, celý bílý pepř, sušená cibule, sušený česnek, sůl, kmín. Všechny přísady vložíme do misky a důkladně promícháme. |
S Cajunskou směsí vám připravíme: |
Texaská směs
|
S texaskou směsí vám připravíme: |
Marocká směsIngredience: mletý kmín, nastrouhaná kůra s biocitronu, šafrán, čili, koriandr, čerstvě nasekaná koriandrová nať, nasekaný stroužek česneku, sůl, umletý černý pepř. Přísady vložíme do misky a důkladně promícháme. |
S marockou směsí vám připravíme: |
Bylinková směs s citronemIngredience: nasekaný česnek, rozmarýn, bazalka, tymián, nastrouhaná kůraz z biocitronu, sůl, umletý černý pepř. Tymián, česnek, bazalku a rozmarýn rozdrtíme v hmoždíři a pečlivě promícháme s ostatními přísadami. |
S bylinkovou směsí s citronem vám připravíme:Dodací a platební podmínky: Je možno se domluvit telefonicky na čísle 725 306 191 |
Nabídka dalšího sortimentu |
|